Onze school geeft je alle kansen om je talenten te ontwikkelen

Dag student

Wil jij graag studeren en je ontwikkelen in een open en moderne omgeving? Dan zit je goed bij ons. Welkom in Sint-Ludgardis Merksem!

In onze school sta jij centraal. Samen ontdekken we jouw talenten en interesses en bouwen we ze verder uit. Wij stimuleren je groei, zowel op intellectueel als op persoonlijk vlak. Kennis, inzicht, waarden en levenservaring zijn de sleutelwoorden waar het in onze school om draait.

Hier studeer je af als een zelfstandige, verantwoordelijke en kritische persoon. Iemand met een uitgesproken identiteit, klaar voor een volgende stap in het leven. Jou helpen groeien is een engagement dat wij graag met jou aangaan.

Kies bij SLM voor kwalitatief onderwijs en een algemene menselijke vorming. Benieuwd? Lees dan vlug verder op onze website hoe wij jou een mooie en aangename schoolloopbaan bezorgen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Image
Image

Hallo!

Ben jij op zoek naar een omgeving die het beste in je naar boven haalt? Die je stimuleert om je comfortzone te verlaten en je grenzen te verleggen? Die je uitdaagt om telkens opnieuw het beste van jezelf te geven? Een die je helpt om al je doelen te bereiken en een beter persoon van je maakt? Aarzel dan niet en kies voor Sint-Ludgardis Merksem.

Deze school bewijst dat ze leerlingen ergens brengt. Ergens waar ze moeten en willen zijn om het te maken in hun verdere leven. Als leerling én als mens.

Ook al zijn we in de loop van de jaren sterk gegroeid, diepgaand gemoderniseerd, en hebben we er zelfs een tweede locatie met nieuwe studierichtingen bij, SLM heeft haar knusse en gezellige karakter behouden en combineert dat met een brede blik op de wereld!

Tot binnenkort!