• dinsdag 24 april 2018

Gedeputeerde Ludwig Caluwé bezoekt mini

Op woensdag 25 april zal onze mini-onderneming Easy 4 You, een samenwerkingsverband tussen leerlingen van onze school en het Sint-Jozefinstituut te Schoten, de provincie Antwerpen vertegenwoordigen tijdens de Vlaamse finale van de Vlajo mini-onderneming.

De voorbereidingen voor deze wedstrijd zijn volop bezig. Een goed uitgewerkt business plan werd doorgestuurd naar de jury. Daarnaast worden er deze week verschillende repetities gehouden met als doel de jury in Brussel te overtuigen van ons sterk project.

Op maandag 16 april bracht Ludwig Caluwé,gedeputeerde van de provincie Antwerpen, een bezoek aan beide scholen. De jongeren stelden kort hun onderneming en hun producten voor waarbij ook het productieproces in de praktijk werd toegelicht. We konden rekenen op belangstelling vanuit de media. Verschillende journalisten waren aanwezig. Er verschenen reeds artikels op de website van de provincie Antwerpen en ATV. We verwachten nog een artikel in de Gazet Van Antwerpen en een interview met de leerlingen zal worden weergegeven op job@t. Binnenkort vindt er bovendien een interview plaats dat zal uitgezonden worden op ATV.

Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to retrieve the API call: could not send the HTTP request: Could not execute the request: Failed sending HTTP request"

Benieuwd naar ander nieuws?

  • donderdag 17 februari 2022

SLM CONNECTS - februari 2022

  • donderdag 17 februari 2022

Valentijn op Campus - 14/02/2022